Afla gratuit cat costa Asigurarea RCA

Completeaza datele si primesti pe loc oferte de la 7 dintre cele mai mari societati de Asigurare RCA din Romania.

CALCUL PRET RCA

Calculator RCA

Cele mai bune oferte de asigurare RCA la un click distanta!Ai propriul tau Calculator RCA

Pret RCA
Calculator RCA

Ai propriul tau Calculator RCA Online portabil, oricand si de oriunde. Poti compara oferte de asigurare RCA direct de pe smartphone, tableta, laptop sau PC, iar singura conditie este sa ai conexiune la internet. Poti folosi calculatorul RCA gratuit de cate ori ai nevoie. In mai putin de 5 minute ai toate ofertele de asigurare RCA online pe ecranul tau!

Quartz Broker - Calcul RCA

Calculator RCA Online 24/7

Pret RCA
Calculator RCA

Daca intentionezi sa cumperi o asigurare RCA online, in primul rand vei dori sa compari mai multe oferte de pret. Nimic mai simplu, completeaza datele in calculatorul RCA si vei primi in cateva secunde oferte de asigurare RCA calculate special pentru tine. Ai o multime de variante de calcul, incepand de la valabilitatea politei pana la anumite reduceri speciale.

Quartz Broker - Calculator RCA

Primesti simultan mai multe oferte de pret

calcul asigurare auto
Calculator RCA

Iti oferim concomitent doua variante de preturi, pe perioade diferite de valabilitate a politei de asigurare. Cum functioneaza? Selecteaza din formularul de calcul doua perioade de valabilitate (ex: 1 luna si 12 luni) si vei primi automat preturile de asigurare RCA de la toate societatile pe ambele perioade de valabilitate. Astfel, compari mai multe oferte si iti poti cumpara asigurarea in functie de bugetul de care dispui.

Quartz Broker - Oferte asigurare auto

Calcul asigurare RCA pentru toate tipurile de autovehicule

Asigurare auto
Calculator RCA

Selectati categoria autovehiculului din sectiunea “Date autoturism”. Calculam preturile pentru asigurarea ta pentru toate tipurile de autoturisme cu masa mai mic de 3.5 tone si maxim 9 locuri, pentru toate tipurile de motociclete, tractoare, autovehicule transport marfa, autovehicule transport persoane, remorci si semiremorci. Acestea pot fi inmatriculate in Romania sau inmatriculate in alte state dar cu prima inmatriculare in Romania.

Quartz Broker - asigurare auto online

Calcul pret asigurare auto in mai putin de 2 minute

Asigurare auto
Asigurare auto online

Aveti grija sa completati corect informatiile despre autoturism / datele personale cerute si veti primi pe loc ofertele pentru asigurarea auto. Datele despre autoturism se regasesc in talonul dumneavoastra. Iti indicam la fiecare camp de completat pozitia din talon, trebuie doar sa dati click pe bulina rosie din dreapta campului. Dupa ce ati dat click se va afisa o fotografie cu un exemplu de talon unde veti vedea unde se afla exact informatia ceruta. Asadar, pentru a primi instant oferte de asiguare rca tot ce trebuie sa faceti este sa completati corect datele din calculatorul rca.

Quartz Broker - Calculator RCA

Calculator RCA atat pentru persoane fizice cat si persoane juridice

Pret RCA
Asigurare auto pret

Asigurarea RCA este obligatorie atat pentru persoanele fizice care detin un autoturism cu care circula pe drumurile publice, dar si pentru societatile comerciale. Iti oferim doua optiuni de calcul RCA, va trebui doar sa selectezi din sectiunea “Date asigurat” una dintre optiuni, Persoana fizica sau Persoana Juridica. In functie de selectia facuta datele pe care trebuie sa le completezi pentru a primi o oferta de asigurare auto online, ori sunt cele personale, ori ale societatii. Restul cerintelor din formularul de calcul raman identice.

Quartz Broker - Calculator RCA


Întrebări frecvente

Ce este asigurarea auto online (RCA)?

Asigurarea auto online este polița de Asigurare de Răspundere Civilă Auto și nu puteți circula cu automobilul pe drumurile publice fără aceasta. În cazul în care proprietarul unui vehicul circulă fără asigurare RCA valabilă, este sancționat conform legii. Prețul unei asigurari auto diferă în functie de autovehicul și de clasa bonus/malus în care se încadreaza asiguratul. Anumite categorii sociale pot beneficia de reducer. Asigurarea auto obligatorie acoperă toate pagubele patrimoniale şi nepatrimoniale suferite de către terți în urma producerii unui accident rutier.

Este valabilă polita de Asigurare RCA cumpărată online?

Cumpărând Asigurarea auto online prin Quartz Broker, asigurații întra în posesia poliței în format electronic (PDF), acesta putând fi printată sau salvată direct în telefon. La efectuarea controlului de către autoritățile abilitate, conducatorul auto poate arăta dovada încheierii asigurării RCA și în format electronic (de pe telefon/tabletă), această lege fiind valabilă din data de 10.09.2020.

Cum intru în posesia politei cumpărată online?

După ce alegeți una dintre ofertele de asigurare RCA, plătiți online cu cardul și în câteva minute, după ce datele dumneavoastră vor fi verificate, Quartz Broker va emite polița, iar dumneavoastră veți primi un email cu polița de asigurare valabilă în format electronic (PDF), la adresa completată în formular. Puteți opta și pentru primirea acestei polițe prin poștă sau curier rapid.

Cum se calculează prețul unei polite de Asigurare RCA online?

Completați cu atenție toate datele cerute în formularul de calcul RCA Quartz Broker și în câteva secunde primiți oferte de la toți asiguratorii emitenți de Asigurare RCA din România. Acest calculator interoghează bazele de date ale asiguratorilor și primiți instant toate ofertele în baza cererii dumneavoastră. Quartz Broker vă oferă gratuit calculatorul de prețuri și îl puteți folosi de câte ori aveți nevoie.

Pot cumpara o asigurare RCA cu reducere?

Persoanele care pot primi reduceri pentru o asigurare RCA sunt urmatoarele: persoane cu handicap, pensionari, bugetari, bugetar soțul/soția, asiguratul are copil minor. Reduceri pentru asigurarea RCA primesc și asigurații care au CASCO valabil la societatea Allianz. Pentru a beneficia de reduceri, vă rugăm să trimiteți un email conținând documentele aferente la adresa office@quartz-asig.ro.

Pe ce perioada pot încheia o asigurare RCA online?

Quartz Broker vă oferă posibilitatea de a încheia o asigurare auto chiar și pe o lună. Completați datele in formularul de calcul și în rubrica "Valabilitate" alegeți o perioadă între o lună si 12 luni. Dacă incheiați asigurarea auto la Quartz Broker veți primi alerte de expirare a poliței, pe email.

Pot plăti o polita de Asigurare RCA cu cardul?

Daca doriti sa cumparati o Asigurare RCA Online de la Quartz Broker, aceasta se poate cumpăra doar cu cardul și primiți polița pe loc în format electronic (PDF) la adresa de email pe care ați completat-o în calculatorul de preturi.

În cât timp primesc ofertele de asigurare RCA?

Completând cu atenție datele in calculatorul RCA, pe baza acestora se interogheaza bazele de date ale asiguratorilor și în timp real veți primi toate ofertele de asigurare RCA.

Primesc asistență în caz de daună?

Nu vă faceți griji, dacă ați achizitionat polița de asigurare RCA online de la Quartz Broker, în caz de daună, vă putem consilia telefonic, de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00 la numarul de telefon: 0721 183 183.

De ce să cumpăr asigurarea auto online?

Este rapid, simplu și sigur. Principalele avantaje pentru care puteți cumpăra Asigurarea RCA online de la Quartz Broker sunt urmatoarele:

  • Puteți cumpăra asigurarea direct de pe telefon, tableta, laptop, PC. Primiți oferte instant de la toate firmele de asigurare emitente de asigurare RCA din Romania;
  • Aveți consultanță telefonică în caz de daună;
  • Puteți alege cel mai ieftin RCA din lista de oferte;
  • Plătiți cu cardul și primiti pe loc asigurarea RCA;
  • Cumpărați în siguranță, Quartz Broker are o vehime de peste 10 ani în piața asigurărilor din România;
  • În această perioadă este bine să evitati contactul cu alte persoane și este mai sigur pentru dumneavoastră să cumpărați asigurarea auto, online.

Primești oferte de la toți asiguratorii emitenți de Asigurare RCA, din România!