Quartz Broker

experienta de 15 ani in domeniul asigurarilor

Avem obiective mari legate de consilierea profesionista in domeniul asigurarilor, ne place sa spunem ca “suntem mereu alaturi de dumneavoastra”... Scopul nostru este ca dumneavoastra sa fiti multumit de serviciile pe care vi le oferim astfel incat sa consolidam un parteneriat de lunga durata bazat pe respect, incredere si loialitate, prin oferirea unei game cat mai largi de produse din domeniul asigurarilor care sa corespunda nevoilor dumneavoastra.

Va suntem aliati in alegerea oricarei asigurari! Fie ca vorbim de asigurari de sanatate, asigurari de calatorie, asigurari auto sau asigurari pentru o afacere in domeniul transportului, va oferim consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii. Considerati asigurarile o prioritate? Va putem la dispozitie cei de 15 ani de experienta in domeniul asigurarilor si o multitudine de colaboratori.


Asigurarea RCA Online

Calculator RCA adaptabil pe telefon, laptop, PC sau tableta

Calculator RCA

Completati datele si aflati cat costa Asigurarea RCA, pe loc.

Compara oferte asigurare RCA

Primiti peste 7 oferte de Asigurare RCA. Alegeti cea mai buna oferta!

Comanda polita RCA, online

Fara timp de asteptare, polita RCA se livreaza pe loc in email, in format PDF.

Reduceri asigurare RCA

Urmareste in formular daca esti eligibil pentru reduceri la Asigurarea RCA.

Asigurarea RCA pe loc

Plateste cu cardul si primesti polita de asigurare RCA, pe loc.

Alerte de expirare a asigurarii

Cu 3 zile inainte de expirarea valabilitatii politei, vei primi alerte SMS si Email.

Comanzi in siguranta

Dupa verificarea datelor, daca acestea sunt corecte, primesti pe loc polita RCA valida.

Consiliere si suport

Pentru orice intrebare, nelamurire sau sugestie suna la: 0721 183 183.


CALCUL ASIGURARE RCA

Gamă variată de produse din domeniul asigurărilor

alegeți un produs care să corespunda nevoilor dumneavoastră
Asigurare RCA

ASIGURARE AUTO ONLINE (RCA)

Asigurare RCA Chiar si pe o luna - cumperi direct de pe telefon si primesti asigurarea RCA pe loc!

Asigurare CASCO

ASIGURARE CASCO

Bucuria oferita de autoturismul propriu pot fi umbrite de evenimente neprevazute si nedorite.

ASIGURARE DE SANATATE

Va incurajam sa priviti asigurarea de sanatate ca pe o necesitate a dumneavoastra.

ASIGURARE DE CALATORIE

Ce inseamna de fapt o asigurare de asistenta medicala in strainatate?

ASIGURARE CMR

Transportatorul este raspunzator pentru marfurile transportate.

ASIGURARE DE LOCUINTA

Este prioritar sa ne asiguram ca locuinta dumneavoastra este in siguranta.

ASIGURARE VIATA

Asigurati-va viata, asigurati-va viitorul financiar si sanatatea.

Asigurare de garantie

ASIGURARE GARANTIE

Asigurarile de garantii pot inlocui scrisoarea de garantie bancara.

Asigurare Cargo

ASIGURARE CARGO

Transportati marfuri in siguranta, indiferent de valoarea acestora.

Asigurarea stocurilor de marfa

ASIGURARE STOCURI

Prin aceasta polita, stocurile sunt protejate impotriva unor evenimente neprevazute care ar putea afecta desfasurarea activitatii companiei.

Asigurare constructii-montaj

ASIGURARE CONSTRUCTII-MONTAJ

Asigurare de constructii-montaj (CAR) este de tip All Risk si se adreseaza companiilor de constructii, arhitectilor, dirigintilor de santier, proiectantilor.

ASIGURARE RASPUNDERE CIVILA

Acopera raspunderea civila a asiguratului ca urmare a producerii unor evenimente asigurate.

Asigurare de risc financiar

ASIGURARE RISC FINANCIAR

Asigurarea de credit este o modalitate de a va proteja afacerea impotriva incapacitatii unui client de a-si plati datoriile comerciale.

Asigurare de locuinta obligatorie

ASIGURARE OBLIGATORIE PAID

Fiecare proprietar de imobil avand ca destinatie spatiu de locuit, este obligat sa-l asigure impotriva riscurilor catastrofice prin asigurarea de locuinta obligatorie (PAID).

Primesti polita de asigurare RCA pe loc!

Asigurari de locuinta - in curand online

Asigurarea de locuinta (facultativa) asigura cladirea si bunurile la valoarea reala sau comerciala a locuintei, pentru ca in urma unor evenimente neplacute asigurarea va ofera ajutorul si suportul necesar pentru a readuce locuinta si bunurile la starea intiala.

Pentru ca dumneavoastra sa va asigurati locuinta mult mai rapid, in curand va vom pune la dispozitie calculatorul de asigurari de locuinta online!

Pentru consultanta va rugam sa apelati la numarul 0721 183 183 sau puteti trimite un mail la adresa quartzbroker@gmail.com

Vezi mai mult

Serviciile noastre

Identificarea, analiza si evaluarea riscurilor

Dezvoltarea programelor de asigurare in functie de necesitati

Evaluarea programelor de asigurare deja existente

Consultanta financiara in asigurari de viata

Administrarea programelor de asigurare

Servicii ce consta in gestiunea daunelor

Reinnoirea programelor de asigurare

Identificarea, analiza si evaluarea riscurilor

Asigurare RCA

Asigurarea auto (RCA) reprezinta o asigurare obligatorie pentru orice proprietar de autovehicul. Asigurarea auto RCA apare in momentul in care asiguratorul este implicat intr-un accident rutier in urma caruia au loc vatamari corporale sau daune materiale produse din vina acestuia. In acest caz, societatea de asigurari are responsabilitatea de a despagubi persoana pagubita. Va propunem folosirea calculatorului de asigurari RCA gratuit, pentru a verifica si compara in doar cateva secunde cele mai bune preturi ale Asigurarilor RCA din Romania.

Asigurare RCA Online
Asigurare de locuinta

Asigurarea de locuinta asigura cladirea si bunurile la valoarea reala sau comerciala a locuintei, pentru ca in urma unor evenimente neplacute asigurarea va ofera ajutorul si suportul necesar pentru a readuce locuinta si bunurile la starea intiala. Prin achizitionarea acestei polite, se pot asigura apartamente, case si anexe cu destinatie rezidentiala. Polita de asigurare a locuintei acopera mai multe riscuri. Pentru mai multe detalii, vizitati pagina “Asigurare de locuinta”.

Detalii asigurare de locuinta
Asigurare CASCO

Puteti evita cheltuielile tuturor daunelor prin incheierea unei asigurari CASCO prin Quartz Broker. Riscurile asigurate sunt sunt: Evenimente naturale (inundatie, avalanse, grindina, furtuna, fulger, cutremur, etc); Ciocniri, loviri, izbiri (inclusiv coliziuni cu animale); Incendiu, explozie; Avarii produse de caderi de corpuri, de animale salbatice; Avarii ale elementelor vitrate datorate coliziunilor; Avarii ale jantelor si anvelopelor in timpul coliziunilor; Vandalism; Daune produse in timpul actiunii de salvare; Asistenta rutiera;

Asigurare CASCO
Asigurare de calatorie

Ce se intampla daca trebuie sa renuntati la planurile dumneavoastra de vacanta chiar inainte sa plecati? Sau, bagajul dumneavoastra s-a pierdut sau a fost distrus? In acest caz, va recomandam sa achizitionati o polita medicale de calatorie si eliminati riscurile enumerate mai sus. O asigurare de calatorie va acorda asistenta medicala si acopera cheltuielile medicale survenite in urma unor evenimente neplacute in timpul vacantei dumneavoastra.

Vedeti mai mult
Asigurare auto online

Quartz Broker te ajută în lupta contratimp, așadar îți propunem sa achizițonezi asigurarea RCA Online, simplu și rapid. Din luna septembrie 2020, conducatorul auto poate arăta dovada incheierii asigurării RCA către organele de control și în format electronic, conform normei ASF 36/2020. Îți trimitem polița de asigurare RCA pe email în format electronic, iar tu o poți salva direct în telefon. Folosește timpul în avantajul tau, cu doar cateva click-uri ești mai aproape de cea mai ieftină Asigurare auto online. Cumpara cu încredere asigurarea RCA online, în câteva minute va fi în posesia ta!

RCA Online
Calculator RCA

Daca nu știi cât costă Asigurarea RCA a autovehiculului tău sau dorești să compari mai multe oferte de preț, poți folosi gratuit 24/7 Calculatorul RCA pus la dispozitie de Quartz Broker. Acest instrument online numit Calculator RCA este cea mai simplă metodă de a calcula prețul sau achiziționa o poliță de asigurare RCA. Este ușor de utilizat și primești oferte de preț pentru Asigurarea RCA în timp real, oriunde te-ai afla. Datele îți sunt păstrate în siguranță și sunt folosite doar pentru a-ți putea oferi informații pentru polița RCA sau după caz pentru a cumpăra Asigurarea Auto Online. Obține o asigurare auto ieftină cu ajutorul Calculatorului RCA Online.

Calculator RCA
Asigurare de sanatate

Uneori viata e plina de neprevazut,insa pentru a putea face fata situatiilor delicate in viata e bine sa fim precauti si sa apreciem in mod corect cel mai de prêt bun al omului-sanatatea. Iar din acest punct de vedere a fi prevazator nu inseamna nimic altceva decat cumpararea unei asigurari de sanatate privata care sa va ofere posibilitatea sa va tratati, daca va fi cazul,in cele mai bune conditii si la cele mai inalte standard,in spitale care va pot oferi redobandirea grabnica a sanatatii indiferent de locul unde se afla, nedepinzand de sistemul public de sanatate. Asta este motivul pentru care sanatatea trebuie sa fie pe primul loc, iar noi va incurajam sa priviti asigurarea de sanatate privata ca pe o necesitate a dumneavoastra.

Vezi mai mult

Societatile de asigurare din Romania partenere Quartz Broker